Oona tolPpanen

Midnight Run Helsinki!

Viimeinen mahdollisuus tulla mukaan la 3.9.16 jäsjestettävään Helsingin Midnight Runiin! Odotan jo todella innolla tapahtumaa. On hauska päästä vertaamaan Helsingin ja Tukholman tapahtumien välistä eroa. Täältä löydät aiemman postauksen Tukholman Midnattsloppetista.

10 km pituinen reitti lähtee Senaatintorilta. Lähtöjä on vaikka kuinka monta, eli juoksijat lähtevät liikenteeseen porrastetusti. Välissä, ehkä tapahtuman huikein ryhmä, eli naamiaisporukka! Tukholmassa oli jopa Titanic mukana, joten odotan todellakin panostusta tästä porukasta. Alla näet kartan, mistä reitti kiertää. Jos et itse innostu juoksemaan niin kaikki ovat tervetulleita paikan päälle katsomaan.

midnightrun helsinki

Toivotaan, että tapahtuma vetää paikalla mahdollisimman paljon juoksijoita ja hyvää fiilistä!! 😉 Huomasin Tukholmassa, että joillain oli omat kuulokkeet mukana. Enkä todellakaa suosittele ketään pitämään kuulokkeita, jolloin pääset kunnolla mukaan tunnelmaan. Matkan varrella soi paljon livemusiikkia, joten älä ihmeessä jätä näitä väliin oman soittolista takia.

Matkalta löytyy myös vesipisteitä ja jokainen juoksee juuri sitä omaa vauhtia. Ei tarvitse miettiä, että täytyisi hampaat irvessä juosta, vaan voit tulla vaikka kavereiden kanssa ihan 10 km lenkille! Vain tapahtuman ensimmäisessä lähdössä on “pro-juoksijoita,” jotka tähtäävät voittoon. Juoksijoita on niin paljon, että perästä kun lähtee ei edes kannata ruveta liikaa puikkelehtimaan ihmisten välistä vaan ennemminkin fiilistele tapahtumaa ja tee sitä kautta tästä itsellesi mahtava kokemus. Toki pääset haastamaan itseäsi ja koska fiilis on juoksun aikana niin mahtava ja live-musiikki soi taustalla, tulet varmasti juoksemaan kovempaa kuin yleensä ja huomaat sen vasta seuraavana päivänä lihaksissa. 😉

MIDNIGHTRUNHELSINKI

Nähdään lauantaina täällä juoksujalka jo vipattaa!